In mijn praktijk Mi’Veza in Bladel werk ik als energetisch coach met mannen en vrouwen die kampen met emotionele, mentale, energetische, spirituele en fysieke klachten. Deze klachten kunnen voortkomen uit dit leven, maar ook uit familiesystemen of vorige levens. Samen bewandelen wij het pad naar verlichting en komen we steeds dichterbij jouw kern. Ik neem je graag mee op een reis die voorbij gaat aan al jouw denken en alleen maar ervaren kan worden.
Ben jij er klaar voor om terugkerende patronen te doorbreken? Om belemmerende overtuigingen los te laten en te leven vanuit jouw hart? ♡

Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande punten?

♡ Burn-out of spanningsklachten
♡ Angsten
♡ Trauma('s)
♡ Piekeren en onrustig gevoel
♡ ADHD/ADD/HSP
♡ Lichamelijke klachten
♡ Overprikkeling bij jong en oud
♡ Negatief zelfbeeld of gebrek aan zelfvertrouwen
♡ De zoektocht naar je ware kern
(vragen met betrekking tot de grote levensvragen, zoals: wie ben ik echt?)

Kun jij op 1 of meerdere punten 'ja' zeggen? Lees dan hier wat een traject voor jou kan doen.
Wil jij graag meer weten? Neem dan contact met mij op via de whatsapp knop rechtsonder.

 

Mijn missie is: jouw goddelijke gouden licht aanwakkeren!

Mensen terug brengen naar hun diepste kern, zodat ze kunnen leven vanuit hun hart en alles kunnen aantrekken wat zij willen. Natuurlijk kan ik de wereld niet alleen veranderen, maar ik kan wel de wereld voor de mensen die ik begeleid veranderen of beter gezegd.. Ik geef je de tools om het zelf te doen.

Als jij gaat luisteren naar je hart, zal er een nieuwe wereld voor jou opengaan.
Dit alles is echt mogelijk, ook voor jou!  Alles zit al in jou!

De Nieuwe Aarde

Ik wil je graag uitleggen waarom veel mensen momenteel kampen met zeer uiteenlopende klachten op diversen lagen. Denk hierbij aan ziektes in het fysieke lichaam, maar ook mentale problemen. De energie op aarde veranderd. Wij zijn onderweg van het Vissentijdperk naar het Aquarius tijdperk, maar wat betekent dit eigenlijk voor de mensen die op aarde leven?

Het Vissentijdperk staat voor rationaliteit, macht, leiderschap en zelfredzaamheid. Dit zijn de kenmerken die wij allemaal herkennen in de wereld waarin we leven. Degene die zichzelf in hun grootsheid en macht plaatsen zijn/waren de leiders. De ‘gewone’ mensen kijken daar tegenop en vele gehoorzamen. Iedereen leeft op zichzelf en de verbondenheid, zoals wij deze kennen uit geschiedenisboeken is verdwenen. Leven in groepen en voor elkaar zorgen, was in het Vissentijdperk vrijwel niet aan de orde.

Het Aquarius tijdperk, dit wordt ook wel de nieuwe tijd (nieuwe aarde) genoemd. Deze staat kaarsrecht tegenover het Vissentijdperk. De kenmerken bij het Aquarius tijdperk zijn transformatie, liefde, eenheid, vrijheid, naastenliefde en compassie.

Dit nieuwe tijdperk is niet te stoppen! Dit gaat hoe dan ook gebeuren, maar de vraag is hoe snel we er doorheen gaan. Voor mijn gevoel staan we al met een been in het Aquarius tijdperk en hoe meer mensen hun lichtje laten ontwaken, hoe sneller wij door deze transitie heen gaan. De energie is enorm hoog en snel. Er komt veel licht door, waardoor de donkerste stukken in ons worden belicht.. Dit stopt niet! Wegstoppen en denken dat het voorbij gaat, is absoluut een illusie. Jouw licht is immens sterk en de pijn, verdriet, walging, schaamte, boosheid en alles wat je nog meer ervaart, wil gezien worden. Het blijft kloppen en schreeuwen net zolang tot dat jij er aandacht aan geeft.

Wat kun jij doen om dit voor jezelf te vergemakkelijken?

♡ Bewustzijn creëren
♡ Jouw schaduwkanten aankijken
♡ Leven vanuit je hart

Alles is energie. Jij bent puur bewustzijn!